Introductie van slimmer werken

Focus op de core business

Wanneer onvoldoende duidelijk is welke filtertechniek op een specifieke plaats toegepast moet worden, dan adviseren wij daar graag en heel concreet over. Voor elke situatie hebben wij een geschikte oplossing, desnoods met maatwerkproducten.

Neem contact op

Introductie van slimmer werken

Filter Vervang Service

Daarnaast bieden wij onze Filtervervangservice. Met deze onderhouden en vervangen wij regelmatig de filters in airconditioning- en ventilatiesystemen. Dit kan het inspecteren van de filters zijn, maar ook het bepalen van de juiste vervangingsinterval en het vervangen van de filters op een regelmatige basis.

Onze service helpt bedrijven om energie-efficiëntie te verhogen, de luchtkwaliteit te verbeteren en de levensduur van de systemen te verlengen. Het kan overigens ook een preventief onderhoudsprogramma bevatten, door de inspectie van de filters, van de luchtkanalen en van de luchtbehandelings- en ventilatiesystemen. Indien nodig kunnen wij in samenwerking met de Vetschoon groep de filters de systemen reinigen en vetvrij maken. Natuurlijk rapporteren wij alles wat wij zijn tegengekomen en voorkomen wij onnodige kosten.

Uw voordelen van onze Filtervervangservice

Tijdwinst

Onze vervangservice levert u tijdwinst. Wij leveren, reinigen en installeren de nieuwe filters namelijk direct zodra dat nodig of gewenst is. U hoeft dus niet eerst zelf te bepalen wat er moet gebeuren en bent er zo zeker van dat het systeem altijd en op tijd functioneert.

Handen beschikbaar

Wij hebben niet alleen de kennis en kunde in huis, maar ook de menskracht om de werkzaamheden uit te voeren. Daardoor kunt u uw eigen medewerkers hun eigenlijke werk laten doen. Wij regelen het graag voor u.

Geldbesparing

Doordat u uw medewerkers hun eigenlijke werk kunt laten doen, hoeven zij zich niet met het vervangen van de filters bezig te houden. Door te doen waarvoor je bent lever je het meest op. Zo bezien werken onze medewerkers voor dit werk een stuk goedkoper.

Tevreden gebruikers

Gebruikers van onze vervangservice zijn er zeer tevreden over. Wij zorgen immers voor het tijdig vervangen en reinigen van het filtersysteem, dat het systeem altijd goed functioneert en dat de nodige producten én de menskracht er zijn wanneer dat nodig is. Zo nemen wij die zorg graag helemaal uit handen.

Neem contact op