Voor elke situatie, de beste oplossing.

Advies

Natuurlijk heeft elke sector en ieder bedrijf zo haar specifieke filter-wensen. Net zoals onze Max voor elk circuit andere banden heeft, is er een filter voor elke situatie die het beste resultaat oplevert. De merken Michelin….we bedoelen YGLA filters, Jasun en Rensair zijn onze vaste leveranciers en daarmee boeken we al jaren de beste resultaten. Voor elke situatie hebben wij een geschikte oplossing, desnoods met maatwerkproducten want het gaat om het resultaat.

Introductie van slimmer werken

Filter Vervang Service

Net als een mooie oude jas (of soms jullie vriend of vriendin) is een filter na een tijdje aan vervanging toe. De Filtervervangservice betekent dat wij regelmatig de filters in luchtbehandelingskasten, airconditioning- en ventilatiesystemen vervangen. Als een oude jas immers zijn werk niet meer doet, moet je verder denken (verder zeggen we niks)! Onze service helpt om de zogenoemde energie-efficiëntie te verhogen, de luchtkwaliteit te verbeteren en de levensduur van de systemen te verlengen. Het kan trouwens ook een preventief onderhoudsprogramma bevatten, door de inspectie van de filters, van de luchtkanalen en van de luchtbehandelings- en ventilatiesystemen. Als diezelfde oude jas immers nog steeds zijn werk doet, is er niets aan de hand.

Onze kwaliteitscertificaten

Kwaliteit

Natuurlijk leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten, die voldoen aan de vereiste standaards dus het zuiveren van de lucht is geen enkele probleem. Wijzelf zijn ook geen rommelaars trouwens, we beschikken over de kwaliteitscertificaten als (niet in slaap vallen, maar het is wel belangrijk!) ISO9001, ISO14001 en VCA**. Maar kwaliteit gaat voor ons verder: wij leveren dus topfilters die voldoen aan de ISO16890 en EN1822 filternormeringen. Daarnaast hebben de filters van Jason – ook niet geheel onbelangrijk – een Eurovent certificering. Lastig? Dat valt wel mee hoor; ISO 16890 is een methode om filters te classificeren op basis van hun vermogen om stofdeeltjes van verschillende groottes te verwijderen uit de lucht. Weten jullie dat ook weer!

En Eurovent, hoor ik jullie denken? De kenners weten het wel, maar dat is een Europese organisatie die zich richt op fabrikanten en leveranciers van producten en diensten op het gebied van indoor klimaatbeheersing, zoals HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning), koeltechniek en proceskoeling. De producten van Jasun die wij leveren zijn trouwens Eurovent-gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van duurzame en energie-efficiënte filtersystemen.