Als onafhankelijk leverancier leveren wij allerlei filters van diverse fabrieken

ESKA is exclusief leverancier van UAB YGLA filters in de Benelux. YGLA is corresponding member van Eurovent. Om de kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren, biedt UAB YGLA alle soorten en klassen filters die specifieke geselecteerd en aangepast zijn aan de behoeften van elke klant.

Om filters van hoge kwaliteit te garanderen, gebruikt het bedrijf alleen hoogwaardige filtermedia met een hoge stofopnamecapaciteit. Het filter kan hierdoor een grotere hoeveelheid stof verzamelen voordat de aanbevolen drukval wordt bereikt waardoor het filter vervangen dient te worden. Een groter filteroppervlak betekent een lager energieverbruik en besparingen voor de klant.

Voor de productie van filters gebruikt UAB YGLA alleen gecertificeerde hoogwaardige onderdelen uit Duitsland, Zweden, Finland, Groot-Brittannië en andere Europese landen. Doormiddel van geautomatiseerde plooi- en zaknaailijnen is productie van filters van elke afmeting mogelijk.

Het is belangrijk om te benadrukken dat alle materialen de ophoping van bacteriën niet vergemakkelijken en dat ze aan alle hygiënenormen voldoen. Om deze reden kunnen UAB YGLA filters worden gebruikt om lucht van hogere kwaliteit in de kamers te krijgen.

In 2010 bundelde Jasun Filtration Plc de krachten met Envirocare Services Limited om Jasun Envirocare Plc te creëren. Het bedrijf is eigendom van en wordt beheerd door het Verenigd Koninkrijk.

De Geschiedenis

Jasun Envirocare Plc werd voor het eerst opgericht in Londen (VK) in 1972 en verhuisde vanwege uitbreiding in 1987 naar Bridgwater in Somerset. In 1999 lanceerde Jasun Envirocare hun website, waarmee ze het eerste luchtfilterbedrijf ter wereld waren die zijn volledige assortiment online aanbiedt. Het bedrijf heeft een trotse geschiedenis en reputatie als leverancier van hoogwaardige, op maat gemaakte en standaard filtratieproducten en -diensten.

Envirocare Services Limited werd opgericht in Hampshire (VK) in 1990 en ontwikkelde een uitstekende ‘groene geloofsbrieven’-reputatie in het leveren van oplossingen en diensten voor luchthygiëne en waterbehandeling.

Wat maakt Jasun speciaal?

  • De interne expertise plaatst Jasun in de voorhoede van innovatie in de commerciële luchthygiëne- en waterbehandelingsindustrie.
  • Jasun zorgt voor schone lucht waar het ertoe doet.
  • Jasun biedt luchtfilters, reinigen leidingen, bewaken de luchtkwaliteit binnenshuis en valideren Clean Rooms.
  • Jasun beheert waterhygiënesystemen door het monitoren, reinigen en renoveren van commerciële watersystemen.
  • Jasun heeft een bewezen staat van dienst in het bieden van een snelle doorlooptijd, van bestelling tot levering.
  • Jasun produceert en levert filterproducten die voldoen aan de eisen van de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) en de Europese (Eurovent) eisen.
  • Jasun biedt een klantenservice en adviesdienst die snel reageert en effectief is in het aangaan van de uitdaging.

Accreditatie

Als onderdeel van de vastberadenheid om voorop te lopen in de filterbranche, zoekt Jasun bevestiging en validatie van hun werkpraktijken en kwaliteitsnormen bij alle relevante accreditatie-instanties en -agentschappen.

Ze streven ernaar om hun klanten de ‘gemoedsrust’ te bieden dat ze voldoen aan alle wettelijke voorschriften op het gebied van: bescherming van het milieu; zorg voor de gezondheid en veiligheid van werknemers en de gemeenschappen waarin we leven.

Filters op maat

Wat de situatie ook is, hoe de lucht ook gezuiverd moet worden, wij hebben de oplossing. Want is een standaard systeem of filter niet mogelijk, dan zorgen wij ervoor dat het op maat geleverd wordt. Vraag ernaar.