Onafhankelijke leverancier

van duurzaam schone lucht.

Wij zijn Eska Filtertechniek, gespecialiseerd in luchtfiltratie. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, middenin het Rijnmond gebied. Hier komt wonen met ruim een miljoen mensen samen met veel bedrijvigheid in het havengebied, de industrie, de horeca, de handel en de dienstverlening.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk schone lucht is voor al die mensen die hier wonen, werken en studeren. Zo zijn wij sinds 2008 uitgegroeid tot een gespecialiseerd handelsbedrijf in alle soorten filtertechnieken en leveren wij onder andere WTW filters, paneelfilters, zakkenfilters, compactfilters, draadframefilters, koolfilters, air purifiers, filtrollen en -matten, en V-snaren. Ons Rotterdamse karakter maakt, dat wij altijd doen wat we beloven, met open, directe en eerlijke communicatie.

Wij helpen onze klanten in en buiten de Rijnmond zo goed en zo ver als dat kan met advies, met onze service en natuurlijk met de juiste producten.

Contact opnemen

Luchtfiltering

In schone lucht presteer je beter.

Wanneer schadelijke stoffen, bijvoorbeeld CO2 en (ultra) fijnstof in de lucht terecht komen is er sprake van luchtvervuiling. Dat wordt veroorzaakt door allerlei menselijk handelen, zoals het gebruik van fossiele brandstoffen, de open haard, het slijten van banden of van remschuiven. Maar ook door de veehouderij, de logistiek en de industrie wordt veel fijnstof uitgestoten.

Hoewel het dus de mens zelf is die het probleem veroorzaakt, staat luchtvervuiling de gezondheid van met name de mens ook behoorlijk in de weg en kan het ernstige longziekten veroorzaken. Als je al een aandoening hebt, dan merk je vaak als eerste dat er veel fijnstof in de lucht zit. Maar ook voor mensen met gezonde longen is het inademen van fijnstof niet zonder gevaar. Dat het belangrijk is om gezonde lucht in te ademen is dan ook voldoende duidelijk. Schone, of zuivere lucht zorgt namelijk voor een gezonder en langer leven en in schone lucht presteer je aantoonbaar beter.

Installatie-bedrijven

Wij werken graag samen met installatiebedrijven voor klimaat, lucht en warmte voor schone lucht in elke woon- en werkomgeving. Door de tijd hebben wij al voor heel veel mooie projecten verschillende filtertechnieken geleverd. Omdat wij weten hoe belangrijk schone lucht is.

Onafhankelijk advies

De producten die wij leveren zijn van diverse fabrikanten, waarmee wij onafhankelijk werken.

15%

Meer kans op chronische problemen bij onzuivere lucht.

-13 mnd.

Nederlanders leven ca. 13 maanden korter door vieze lucht. Reden genoeg toch?

99,97%

Zuiver 99,97 van virussen en bacteriën uit de lucht dankzij onze oplossing(en).

* Een toelichting op de levensduur is te lezen via de RTL nieuws website. Het effect van vuile lucht is te lezen op de website van het Erasmus MC.