Luchtfiltering

In schone lucht presteer je beter.

Eska Filtertechniek is in 2008 begonnen als handelaar en webshop in filters voor particulieren. Hoewel we oprecht van alle mensen houden, namen we afscheid van de particuliere markt en leveren we vooral aan zakelijke klanten waar de vraag naar schone lucht groot is (en alleen maar toeneemt).

Met onze leveranciers van filters – eerst YGLA en later JASUN – bereiken we veel bredere klantengroepen dan alleen de woninginstallatiemarkt zoals scholen, kantoren, gezondheidszorg en de industrie.

Tegenwoordig komt de meeste omzet uit utiliteit (ziekenhuizen, scholen en kantoren), maar ook filters voor woninginstallaties hebben we nog altijd op voorraad. We willen verder groeien in de installatiewereld en leverancier worden van grote landelijke installateurs, maar ook in HEPA filtratie (EN1822) is nog een wereld voor ons te winnen. Ons grote geheim? We hebben forse groeiambities, maar onze aanpak is altijd persoonlijk dus je krijgt bij ons op kantoor altijd de juiste persoon te pakken voor al jullie vragen over schone lucht!

15%

Meer kans op chronische problemen bij onzuivere lucht.

-13 mnd.

Nederlanders leven ca. 13 maanden korter door vieze lucht. Reden genoeg toch?

99,97%

Zuiver 99,97 van virussen en bacteriën uit de lucht dankzij onze oplossing(en).

Grip op luchtkwaliteit

Special products.

Naast alle producten voor luchtfiltratie in alle utiliteitsgebouwen hebben wij ook enkele special products, zoals Sensgreen en Airbubbl.

Onze merken

Als onafhankelijk leverancier leveren wij allerlei filters van diverse fabrikanten. We vertellen er graag meer over!

Kwaliteit

Benieuwd met welke kwaliteitscertificaten wij werken? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.