Bezoekers van gelegenheden worden steeds veeleisender als het gaat om schone lucht. De pandemie heeft dit nog eens extra kracht bij gezet. Wij zijn blij om hier aan te kunnen bijdragen middels producten die schone lucht naar een hoger niveau tillen. Een groeiend aantal horeca gelegenheden, retailers en zelfs gebruikers thuis omarmen ESKA filters. Daar zijn wij trots op.

Industrie & Chemie

Dat er in de industrie en in de chemie de nodige uitstoot van vervuilde lucht plaatsvindt is wel bekend. Voor zowel de omgeving als voor de medewerkers is een goed functionerend filtersysteem dan ook van groot belang.

 

Afvalverwerking & Recycling

Bij het verwerken van afval in alle soorten, maar ook bij het recyclen ervan, komt er vaak vervuilde lucht vrij. Daar hebben wij de juiste filtersystemen voor.

Garagebedrijven

in elk garagebedrijf wordt vervuilde lucht uitgestoten, bijvoorbeeld door draaiende motoren of door verschillende apparatuur en machines. Voor de bezoekers, maar zeker ook voor de medewerkers is een goede luchtfiltering dan ook erg belangrijk.

Op- en overslag

Het wordt wel eens over het hoofd gezien, hoeveel vervuilde lucht wordt uitgestoten door werkzaamheden in de op- en overslag van goederen. Ook hier is een goede luchtzuivering door een passend filtersysteem belangrijk.

Horeca & Hospitality

Als je je bedenkt hoeveel vervuilde lucht er in de horeca en hospitality wordt uitgestoten -zoals vetten bijvoorbeeld, of door airco’s- dan begrijp je hoe belangrijk een goede luchtzuivering noodzakelijk is. Dat geldt voor de medewerkers, maar zeker ook voor de bezoekers, bijvoorbeeld vanwege de sociale hygiëne.

Kantoren & Overheidsgebouwen

Altijd en overal wordt vervuilde lucht uitgestoten. Door airco’s, maar ook door kantoorapparatuur, zoals printers. Omwille van de gezondheid van bezoekers en medewerkers is ook in kantoren en overheidsgebouwen een goed filtersysteem heel belangrijk.

Productiebedrijven

Welk product er ook geproduceerd wordt, er komt altijd vervuilde lucht vrij, zoals bijvoorbeeld fijnstof. Dat komt door de apparatuur en de machines die er gebruikt worden. Daarom is zeker bij productiebedrijven luchtzuivering van het grootste belang.

Ziekenhuizen & Zorgcentra

Het is natuurlijk geen verrassing, dat juist in ziekenhuizen en zorgcentra de lucht zo schoon en zuiver mogelijk moet zijn. Patiënten en cliënten behoren er niet nog zieker van te worden, maar ook het (verplegend) personeel moet in een gezonde omgeving kunnen werken. Juist daarvoor hebben wij de beste luchtfiltersystemen.

Musea & Bibliotheken

Musea en bibliotheken krijgen dagelijks veel bezoekers over de vloer. Voor hen, maar ook voor al hetgeen musea en bibliotheken te bieden hebben, bieden wij uitstekende luchtfiltersystemen.

Scholen en universiteiten

In scholen en universiteiten komen dagelijks vele honderden, zo niet duizenden leerlingen, studenten, docenten en medewerkers bij elkaar. Daarom is ook hier een gezonde lucht heel belangrijk, dankzij onze luchtfiltersystemen.

Woonhuizen en wooncomplexen

Gezond wonen, in een individuele woning of in een wooncomplex is heel belangrijk. Dat komt de kwaliteit van leven immers ten goede. Daarom hebben wij filtersystemen voor elke woonsituatie.

Filters op maat

Wat de situatie ook is, hoe de lucht ook gezuiverd moet worden, wij hebben de oplossing. Want is een standaard systeem of filter niet mogelijk, dan zorgen wij ervoor dat het op maat geleverd wordt. Vraag ernaar.