Industrie & Chemie

Afvalverwerking & Recycling

Natuurlijk meurt het altijd enorm bij bedrijven die afval verwerken en recyclen. Maar ja, je kan moeilijk zeggen: had je maar een parfumbedrijf moeten beginnen. En daarom plaatsen wij met alle liefde topfilters voor deze bedrijven zodat iedereen weer in zuivere lucht werkt, maar dat is logisch.

Industrie & Chemie

Garagebedrijven

Natuurlijk wordt er in garagebedrijven veel vervuilde lucht uitgestoten door stevig draaiende motoren en machines die de auto’s weer aan de praat moeten krijgen. En ja, omdat het verdienmodel nu eenmaal gebaseerd is op het repareren van die auto’s kun je daar niet omheen. Voor bezoekers en medewerkers is een perfecte luchtfiltering dus van groot belang. Wie dat kan regelen? Wij natuurlijk.

Industrie & Chemie

Op- en overslag

Ladende vrachtwagenchauffeurs, zingende medewerkers en vergeet de jaarlijkse steekkarrenwedstrijd niet. Je zou wel eens vergeten hoeveel vervuilde lucht er rondcirkelt in de op- en overslag van goederen. Zo’n filter is dus geen overbodige luxe en wij bouwen ze graag in!

Industrie & Chemie

Productiebedrijven

Of je nu een schitterend nieuw kastje maakt of het verpakkingsmateriaal voor de lekkerste thee ter wereld: productiebedrijven hebben altijd te maken met vervuilde lucht. En dus regelen wij zeer graag de luchtzuivering voor jullie!

Waarmee kunnen we jou helpen? We bellen je graag even terug.

  Horeca & Hospitality

  Restaurants

  Dit is een makkelijke! Als je in een restaurant de heerlijkste hamburgers bakt en de beste pasta’s van chefkwaliteit in elkaar flanst dan komen er vieze lucht, vet en andere rommel vrij. Gelukkig zorgen onze filters weer voor de aller-, aller-, aller zuiverste luchten van de wereld! Pas du problēme pour nous.

  Utiliteit

  Kantoren & Overheidsgebouwen

  Wel eens rondgelopen in van die kantoorgebouwen waar het een beetje muf ruikt? Jullie kennen het wel, een mix van pruttelende soep, zweetkaas en gebrek aan deo. En dat terwijl een fris ruikend kantoor klanten met een gezond werkklimaat medewerkers en klanten een goed gevoel geven. Met onze filters kunnen we dat goede gevoel weer organiseren, geen probleem.

  Zorg & Onderwijs

  Ziekenhuizen & Zorgcentra

  In ziekenhuizen en zorgcentra wordt hard gewerkt en daarbij is super schone en gezonde lucht essentieel voor de patiënten, cliënten en medewerkers. Gelukkig kunnen wij dat met gemak regelen zodat jullie gewoon jullie belangrijke werk kunnen doen.

  Zorg & Onderwijs

  Musea & Bibliotheken

  Er gaat niets boven de geur van vergeelde boeken in musea en bibliotheken. Maar diezelfde boeken hebben er baat bij dat ze in een schone lucht liggen te wachten op de volgende lezer. Bovendien is het voor bezoekers ook fijn als ze in de frisse lucht rondlopen.

  Zorg & Onderwijs

  Scholen en universiteiten

  Wij weten ook wel dat scholen en universiteiten móéten ruiken naar automatenkoffie, gymzaalkleedkamer en angstzweet voor examens. Maar wij regelen toch gewoon dat de lucht altijd zuiver is!

  Woningen

  Woonhuizen en wooncomplexen

  Helemaal in je eigen huis gaat er niets boven frisse en schone lucht. Daarom regelen wij al jarenlang voor woonhuizen en wooncomplexen met alle plezier de beste filters die er maar te vinden zijn.

  Maatwerk

  Filters op maat

  Het maakt niet over welke geuren we het hebben – studentenzweetlucht, boekengeur of koffie-odeur – maar wij hebben altijd een oplossing paraat om de lucht te zuiveren. Dat kan met onze bestaande filters, maar ook met een oplossing op maat!

  Waarmee kunnen we jou helpen? We bellen je graag even terug.