In een omgeving waar een goede concentratie en productiviteit van groot belang is, speelt frisse lucht een belangrijke rol. Een mooie case om daar met onze expertise bij Hogeschool Rotterdam aan bij te mogen dragen.

Een gezonde leer- en werkomgeving

Het bereiken van een gezonde leeromgeving, kunnen we realiseren door de luchtbehandelingskasten te voorzien van de beste filters. Regelmatige vervanging hierbij is essentieel. Naast het vervangen worden de luchtbehandelingskasten ook grondig schoongemaakt om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft functioneren. Op deze wijze wordt een atmosfeer gecreëerd waarin studenten en medewerkers omgeven worden door schone lucht die bijdraagt aan een gezonde en aangename leer- en werkomgeving.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Type filters

Voordat ons team aan het werk gaat, hebben we er al een grondige voorbereiding op zitten. We inspecteren alle luchtbehandelingskasten en analyseren de huidige filters. Op deze manier zorgen we ervoor dat het juiste type filter klaarstaat voor elke specifieke luchtbehandelingskast. Hierdoor minimaliseren we verrassingen op de dag van onderhoud en kunnen we efficiënt te werk.

Filters vervangen, de sleutel tot een gezonde luchtkwaliteit

De sleutel tot een gezonde luchtkwaliteit ligt in het regelmatig vervangen van de filters. ESKA fungeert niet alleen als leverancier van hoogwaardige filters, maar we denken ook graag mee over het juiste type filter en de optimale cyclus van filtervervanging. Hiermee ontzorgen we onze opdrachtgevers, want we begrijpen natuurlijk dat zij druk zijn met andere werkzaamheden.

Onderhoud uitvoeren

Elke opdrachtgever is anders en elke werkomgeving is anders. Daarin denken we graag mee. Daarom hebben we onze werkzaamheden voor de Hogeschool Rotterdam gepland in de schoolvakanties. Niet alleen kunnen wij ons werk daardoor sneller doen, de scholieren en medewerkers ondervinden er ook geen hinder van.