Vroeger stond Hotel New York in Rotterdam bekend als de vertrekplaats voor duizenden landverhuizers die hun geluk wilden zoeken in Amerika. Een plek doordrenkt van historie, gelegen aan de oevers van de Maas. En precies op die plek mag ons team nu zorgdragen voor frisse lucht. Wat we hier allemaal gaan doen? Dat vertellen we je graag!

Een frisse aanpak voor icoon Hotel New York

Voor dit iconische hotel en restaurant gaan wij verder dan alleen het vervangen van filters en het schoonmaken van luchtbehandelingskasten. Wij bieden een totale ervaring van frisse lucht en comfort. Met een doordachte aanpak zorgen wij ervoor dat onaangename geurtjes uit de keuken tot het verleden behoren en dat benauwdheid op de kamers definitief verleden tijd is.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Deskundig onderhoud voor schone lucht

We zien het grondig schoonmaken van luchtbehandelingskasten niet als een routineklus, maar als een essentieel onderdeel van ons vakmanschap. Elk detail is van groot belang in onze aanpak. Bovendien voeren we regelmatig controles uit in het hotel, waarbij we elk aspect van de luchtventilatie zorgvuldig evalueren. Dit doen we allemaal om er zeker van te zijn dat elk deel van het hotel voorzien is van schone lucht, optimale ventilatie en een aangename sfeer. En dat merken de gasten!

Hoogwaardige filters voor Hotel New York

Bij ESKA staan klantgerichtheid en het ontzorgen van onze klanten hoog in het vaandel. Daarbij staat de tevredenheid van de klant altijd op nummer één. Wij zijn trots om Hotel New York te mogen voorzien van hoogwaardige filters, zoals luchtfilters en zakkenfilters. Alles om de gasten van Hotel New York een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden.